11 Aralık 2012 Salı

FIFA Club World Cup 2012

fifa.com

Organizasyon geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Toyota'nın sponsorluğunda, Japonya'da düzenleniyor. 6 Aralık'ta oynanan çeyrek final play-off maçıyla start alan turnuva, 9'unda oynanan çeyrek final maçlarıyla devam etti. Turnuvaya yarı finalde dahil olacak Chelsea ve Corinthians ile birlikte, Mısır'dan Al-Ahly ve Meksika'dan Monterrey kupayı almak için yarışacak.

12 Aralık'ta Al-Ahly ile Corinthians, 13 Aralık'ta Monterrey ile Chelsea yarı finalde karşı karşıya gelecek. Final ve üçüncülük maçı 16'sında Yokohama'da oynanacak. Cüneyt Çakır ve ekibinin de Avrupa Kıtasını temsilen turnuvada görev aldığını ve çeyrek final maçında düdük çaldığını, bu maçla beraber şahin gözü teknolojisini kullanan ilk Türk hakemi olarak tarihe geçtiğini belirtelim. Kendisini final maçında görme ihtimalimiz yüksek.

Organizasyonla beraber birçok takımı görme fırsatı yakalayan Japonlar, doğal olarak Chelsea'ye büyük ilgi gösterirken, koca gökdelenlerin arasında antrenman yapan Chelsea'li futbolcuların malzeme olduğu harika fotoğraflara göz atmanızı öneririm...

Hiç yorum yok: