14 Aralık 2012 Cuma

Milos Krasic


Dün Fenerbahçe'nin Cantu ile oynadığı Euroleague maçında tribünlerde bir misafiri vardı. Aziz Yıldırım'ın da locadan takip ettiği mücadeleyi, Milos Krasic, Mirsad Türkcan ile beraber seyretti. Mirsad'ın doğduğu yerin şu an Sırbistan topraklarında olduğunu hatırlatalım. Aynı dili konuşuyorlar muhtemelen, hoş Mirsad'la farklı dilleri konuşuyor olsan bile anlaşmak zor olmasa gerek. Nasıl eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu onu takip edenler bilir.

Değinmek istediğim konu, hala takıma tam anlamıyla ısınamamış, takımı benimseyememiş gibi gözüken Krasic'in basketbol maçına gelerek taraftara güzel bir mesaj vermesi. Fenerbahçe'yi pek sallamayan, vurdumduymaz tavırlarından sonra, Göztepe ile oynanan kupa maçında attığı golle beraber takıma girme süreci hız kazanacak gibi gözüküyor. Mirsad da adaptasyon konusunda ona yardımcı oluyordur.

Maça gelirsek, grubun son maçıydı ve Fenerbahçe'nin Top 16 için mutlaka kazanması gerekiyordu. Zor oldu ama Fenerbahçe 77-96 galip gelmesini bildi. 5 galibiyet, 5 mağlubiyetle grubu 4. sırada bitiren Fenerbahçe, Khimki'nin de Pana'yı 1 sayı farkla yenmesiyle beraber Top 16'da Beşiktaş ile aynı gruba düştü. Euroleague'de ateşli maçlar bizi bekliyor..

Hiç yorum yok: