23 Ocak 2012 Pazartesi

Beko All-Star 2012


Beko All-Star 2012 dün Trabzon'da yapıldı. Üçlük yarışmasıyla başlayan organizasyon, smaç yarışması ve all-star maçıyla devam etti. Üçlük yarışmasını ev sahibi Trabzonspor'dan Jonathan Gibson kazandı. İlk turda 17 atan gibson, 16 atan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Jevolac ile finale kaldı. Finalde Jevolac 13'te kaldı, 14  üçlük atan Gibson yarışmayı kazandı.


Smaç yarışmasına Beşiktaşlı Mensah Bonsu, Efes'ten Doğuş Balbay, FB Ülker'den Gist, Galatasaray MP'tan Shipp ve Trabzonsporlu Kerem Özkan katıldı. Finalde Gist'i geride bırakan Mensah Bonsu smaç yarışmasının galibi oldu.


Gelelim All-Star maçına. Yerli ve yabancılar karması olarak mücadele etti takımlar. (Bu ayrımı da hiç anlamıyorum.) Maç boyu şov yapıcaz diye her türlü şaklabanlık yapıldı. Afedersiniz ama şovun boku çıktı. Güzel hareketler yok muydu, vardı tabi. Özellikle yabancılar karması gözlerin pasını silen hareketler yaptı. Netekim maça noktayı da yabancılar koydu. Beşiktaşlı Carlos Arroyo'nun son saniye üçlüğüyle yabancılar karması yerliler karmasını 140-139 yendi. Bu skor aynı zamanda tarihin en çok sayı atılan all-star maçı odu. MVP ise fotoğrafta görüldüğü üzere 24 sayı, 4 ribaund ve 5 asistle oynayan Anadolu Efesli Sasha Vujacic oldu.

Hiç yorum yok: